Skip to content

Coaching

Benutten van potentieel

Training

Verbeteren van prestaties

Advies

Realiseren van doelen

Personal Coaching

Verbeter je persoonlijke effectiviteit met individuele begeleiding op maat, geleid door ervaren experts die jouw succes centraal stellen.
HR Coaching

Ontvang strategische ondersteuning voor HR-gerelateerde uitdagingen, van werving en selectie tot talentontwikkeling en conflictbeheersing.
Executive Coaching

Laat je leiderschap naar een hoger niveau tillen met op maat gemaakte coaching voor directieleden en managers, gericht op het optimaliseren van prestaties en het bereiken van doelstellingen.

Coaching

Bij Intervicis bieden we op maat gemaakte coachingstrajecten die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen. Of het nu gaat om directie, management of uitvoerende medewerkers, wij stellen doelen vast die het verschil maken.

Personal Coaching
HR Coaching
Executive Coaching

Coaching

Bij Intervicis bieden we op maat gemaakte coachingstrajecten die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen. Of het nu gaat om directie, management of uitvoerende medewerkers, wij stellen doelen vast die het verschil maken.

Een succesvol team is als een orkest. Er is een dirigent, er zijn solisten maar
bovenal maakt ieders rol onderdeel uit van het grotere geheel.
Jan Boekestein, oprichter van Intervicis Consult B.V.

Training

Ontdek de kracht van onze trainingen bij Intervicis, gericht op het versterken van jouw personeelsbeleid, leiderschap, persoonlijke effectiviteit en samenwerking. Of je nu kiest voor een open inschrijving of een op maat gemaakte training (in company), wij staan voor je klaar.

Intensieve opleiding voor degenen in het Midden- en
Kleinbedrijf, die verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse Personeelszaken en/of de
beleidsvorming op personeelsgebied binnen de organisatie.

Infoblad: Personeelsbeleid MKB

Een intensieve training in alle aspecten van leiderschap
Infoblad: Wie is hier de baas

Het boeien van publiek is lang niet voor iedereen een vanzelfsprekende vaardigheid. Toch is deze
eerste indruk voor veel mensen doorslaggevend om verder in gesprek te gaan met iemand.

Infoblad: Presenteer jezelf

U kent dat gevoel wel; het werk loopt u over de schoenen, u maakt lange dagen en
krijgt af en toe het gevoel dat de berg alleen maar hoger wordt. De oplossing is
eigenlijk heel simpel. Doe meer in minder tijd. Maar hoe?

Infoblad: Tijd is geld – Time management

Een unieke muzikale teamervaring waarbij uw team in één dag op een bijzondere manier leert samenwerken door zelf een muziekstuk te componeren en uit te voeren.

Infoblad: Music power

Een serie unieke ontmoetingen met collega ondernemers en managers waarbij u de agenda bepaalt. Geen training, geen seminar of workshop. Niets van dat alles. Een avond en een volle dag trekken we met elkaar op waarbij elk denkbaar (en ondenkbaar) onderwerp aan de
orde kan komen. Intensieve discussie afgewisseld met ontspanning. Ondernemers leren van elkaar en komen verrijkt terug. De uitkomst staat niet vast; alles is mogelijk.

Infoblad: Benen op Tafel

Advies

Bij Intervicis gaan we voor een diepgaande analyse van elk vraagstuk, samen met jou als opdrachtgever. Tijdens het proces houden we regelmatig overleg, waarbij onze flexibele aanpak ons in staat stelt om indien nodig bij te sturen. We presenteren het meest doordachte advies, met als ultiem doel: jou en jouw organisatie versterken.

Interim Management

Wanneer de continuïteit van jouw bedrijf onder druk staat door de langdurige afwezigheid van senior managers of directieleden, biedt interim management een snelle en effectieve oplossing. Onze ervaren interim managers worden vaak ingezet bij ingrijpende veranderingen, zoals reorganisaties of fusies, die specifieke expertise vereisen.

Intervicis beschikt over een team van doorgewinterde interim managers, allemaal op senior management- of directieniveau. Ze hebben brede ervaring in verschillende vakgebieden en sectoren, en zijn direct inzetbaar binnen jouw bedrijf, zowel individueel als in teamverband.

HR Advies

In het MKB wordt personeelszaken vaak als een bijtaak gezien, wat kan leiden tot gemiste kansen en complexe situaties. Intervicis treedt op als jouw adviseur, helpt bij het opstellen van arbeidsvoorwaarden en begeleidt bij ontslagzaken. Speciaal voor het MKB hebben we het transparante MKB PéZèt Functionaris abonnement ontwikkeld. Ontdek meer hierover

BAVO-Methode

Transparantie en eerlijkheid in beloningsbeleid zijn essentieel voor elk bedrijf. Met de BAVO-methode van Intervicis wordt dit realiteit. Onze methode, bestaande uit drie samenhangende modules, stelt je in staat om de prestaties van jouw medewerkers effectief te beoordelen en te verbeteren. Ontdek hoe de BAVO-methode jouw bedrijf naar succes leidt.

 

Infoblad: De BAVO Methode

Adres:

Pastoor van Vessemstraat 16

4882 NJ te Zundert

 

 

© 2024 · Intervicis Consult B.V. – Algemene Voorwaarden

Contactgegevens:

Tel: 06 51172705

Email: info@intervicis.nl

 

 

 

Registratie:

KvK-nummer: 20091351

BTW-nummer: NL 8092 26698 B01

Scroll naar boven