Intervicis

 

Meer dan een dialoog

 

 

Benen op tafel

HRM Circle

Training

Trainingen
Intervicis verzorgt trainingen op het gebied van personeelsbeleid, leiderschap, persoonlijke effectiviteit en samenwerking. Deze worden gegeven op basis van open inschrijving of op maat gemaakt. Klik op één van de onderstaande trainingen voor meer informatie:

Personeelsbeleid in het mkb 

Updatedag Personeelsbeleid eerstvolgende datum: donderdag 4 oktober 2018; locatie Zundert

Wie is hier de Baas? Leiderschap 

Tijd is Geld. Timemanagement

Waar is de Klant? Klantgericht communiceren voor technici

Waar is het Geld? Finance voor non-financials

Music Power. workshop teambuilding

ZOMER WORKSHOPS

Gedurende de zomer van 2018 organiseren we een aantal eendaagse workshops waarbij we uw vraagstukken rondom leidinggeven als uitgangspunt nemen. Het voordeel is dat u praktische handvatten krijgt voor het aanpakken van uw eigen praktijksituaties. We houden de theorie beperkt. Bovendien leert u van de andere deelnemers.

data dinsdagen 31 juli, 7 en 28 augustus 2018

Locatie Zundert

Prijs € 295,00 per persoon inclusief materiaal en lunch

Inschrijven kan via info@intervicis.nl


Met de Benen op Tafel
Intervicis organiseert al meer dan 10 jaar met collega ondernemers en managers tweedaagse ontmoetingen, waarbij u zelf de agenda bepaalt. Het is geen training, geen seminar en geen workshop. Wat is het dan wel? Lees hierover meer

HRM Circle
Tweemaal per jaar komt een groep personeelsmanagers bijeen om elkaar bij te praten over de laatste ontwikkelingen op het terrein van personeel en organisatie. Dat kan te maken hebben met wetswijzigingen, reorganisatie of eigen ervaringen. Lees hierover meer

De eerstvolgende Circle vindt plaats op woensdag19 september 2018 op de locatie van Intervicis in Zundert. Inschrijven kan vanaf nu: info@intervicis.nl.

Volg ons op: volg ons op LinkedIn volg ons op YouTube

© Copyright 2013 - Intervicis | Disclaimer